בצק נפלא עם גרעינים, הלחם כל כך רך ואוורירי, עם טעם עשיר ועמוק של הקמח והגרעינים שבו.
הבצק של הלחם הזה בהידרציה של 73% ולכן הוא יהיה מעט דביק, זה בסדר גמור. כמות המים הגבוהה יחסית נותנת לחם רך בטירוף.
להשתדל לא להוסיף עוד קמח בזמן ההכנה, מעבר למה שצריך על מנת שלא ידבק למשטח.
מי שרוצה לראות הדרכה על לישה, התפחה ועיצוב מוזצן לבקר בהדרכות שלי בחינם:
מתכון:
450 גרם קמח מלא 80% (אפשר גם 70% או מלא)
7 גרם שמרים
40 גרם גרעיני פשתן טחון
35 גרם גרעיני צ'יה טחונים
60 גרם סילאן (3 כפות)
30 גרם שמן זית (3 כפות)
330 גרם מים
10 גרם מלח
אפייה בתבנית קסטן 60 דקות 190 מעלות צ'
אפייה ללא תבנית 30-40 דקות 190 מעלות צ'
Comments