top of page
האופה מהגליל

איך ללוש בצק כמו מקצוענים



לא הייתי חושבת לצלם את הסרטון אם המקסר שלי לא היה מתקלקל. זה היה ביום של סדנת אפיית לחמים, אני הכנתי את הבצקים שאיתם היינו אמורים לעבוד בסדנה, ופתאום! מה? עף בורג מהמיקסר ואי אפשר להמשיך לעבוד איתו. התעשתתי מהר והתחלתי ללוש בידיים. מכיוון שהידיים שלי היו תפוסות לא הספקתי לארגן דברים אחרים וגם לא הספקתי ללוש את כל הבצקים. האורחים הגיעו וסיפרתי להם מה קרה. הפכתי את התקלה להזדמנות- הדגמתי לישה על בצק והזמנתי את המשתתפים להתנסות גם הם. מסתבר שלא כולם ידעו איך ללוש, אפילו רחוק מכך. כמובן שזה ממש בסדר, בשביל זה הם הגיעו אלי לסדנת אפייה:) כולם התנסו בלישה עם ליווי שלי והלחמים יצאו מעולה. אחרי הסדנה הזו כל סדנת אפייה אצלי מתחילה בהדגמת לישה והתנסות של המשתתפים על בצק "דמה" וגם היה לי ברור שאני רוצה לעשות סרטון בנושא.


Comments


bottom of page