top of page

סלסה אדומה משגעת לכל מטרה



סלסה בסיסית מצוינת למטבלים, למריחה ללחם צ'דר, מאפי פילו ועוד. כל כך קלה להכנה. נשמרת עד 3 ימים במקרר או עד 3 חודשים במקפיא.

חומרים

400 גרם עגבניות מקולפות חתוכות גס

1 בצל לבן קטן חתוך גס

1-2 פלפל צ'ילי עם הגרעינים (אופציונלי, אם לא רוצים חריף לשים כפית צ'ילי בלי הגרעינים)

3 שיני שום

1.5 כפית כמון

1 כפית סילאן (דבש תמרים)

2 חופנים של כוסברה

3 כפות מיץ לימון

½- ¾ כפית מלח

הכנה

מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, אם צריך חותכים לגודל שנכנס למכשיר. טוחנים את המרכיבים בכמה פולסים קצרים. הסלסה צריכה להיות במרקם עדין אך לא חלקה לגמרי.


בתמונה: צ'ילי חריך מהגינה שלי.

bottom of page