קטיף חרובים והכנת דבש חרובים לחורף



הכנת דבש חרובים הוא תהליך ארוך, אבל רציתי לעשות אותו לפחות פעם אחת בחיים,

וכנראה שעוד אחזור עליו שוב.

החרוב בעל ערכים תזונתיים גבוהים וכשלעצמו הוא צמח חשוב למאכל,

מעבר לכך הוא משמש כצמח מרפא ברפואה עממית,

ע"' שימוש במי חרובים, דבש חרובים, תה גרעיני חרובים.

בסרטון הכנתי דבש חרובים משלב הקטיף עד שלב הדבש בצנצנת,

והשתמשתי בו להמתקת דייסת שיבולת שועל שהכנתי תוך כדי עבודה בגינה.

הדבש ממתיק, נותן מרץ וכוח פיזי, וגם מרפא😊



12 צפיות0 תגובות