קטיף גרגירי חרדל בר וקרפצ'יו חרדל עסיסי



באביב החרדל פורח וממלא את השדות בשטיחים צהובים מרהיבים, גם בחצר אצלי יש מרבדים של חרדל. יפים למראה ומושכים מיני חרקים מזמזמים המנון אביבי שובב. כשהקיץ מגיע הכל יבש וחם כל כך, בערב כשהטמפרטורות יורדות מעט והרוח מצננת, אפשר לצאת לקטוף זרעי חרדל יבשים בשולי החצר. אחרי השריה של לילה אני מכינה ממרח חרדל טרי, חרפרף עם אורמה פראית. חופן קטן של זרעי חרדל לארוחה אחת טובה. זה גורם לי לחשוב על הדרך שהאוכל שלנו עושה, וכמה גרגירי חרדל צריך לקטוף כדי למלא צנצנת חרדל😊

באהבה רבה עטפתי פילה בקר בחרדל טרי שהכנתי מהצמחים בחצר, ואותו ציפיתי בזרעי כוסברה כתושים, עטפתי בעלה בננה לכמה שעות כדי להספיג את טעמי החרדל את הבשר. חיתוך דק דק כשהבשר עדין חי, טעמים טובים ועוד מטעמים שהכנתי מהבר, כמו צלפים כבושים ועלי צלפים כבושים. הדבר הבא זה להזמין חברים, אנשים יקרים, כדי לחלוק איתם את כל הטוב הזה.

מוגש באהבה, הגר



5 צפיות0 תגובות