
סלסה בסיסית מצוינת למטבלים, למריחה ללחם צ'דר, מאפי פילו ועוד. כל כך קלה להכנה. נשמרת עד 3 ימים במקרר או עד 3 חודשים במקפיא.
חומרים
400 גרם עגבניות מקולפות חתוכות גס
1 בצל לבן קטן חתוך גס
1-2 פלפל צ'ילי עם הגרעינים (אופציונלי, אם לא רוצים חריף לשים כפית צ'ילי בלי הגרעינים)
3 שיני שום
1.5 כפית כמון
1 כפית סילאן (דבש תמרים)
2 חופנים של כוסברה
3 כפות מיץ לימון
½- ¾ כפית מלח
הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר, אם צריך חותכים לגודל שנכנס למכשיר. טוחנים את המרכיבים בכמה פולסים קצרים. הסלסה צריכה להיות במרקם עדין אך לא חלקה לגמרי.

בתמונה: צ'ילי חריך מהגינה שלי.
Comments