אפשר להגיד שזו מנת דגל בישראל בגרסה כזו או אחרת. מדובר בשלושה מרכיבים שמככבים בכל בטבח - כרובית, חציל וטחינה. האם זה השילוש הקדוש? יש מצב שכן. הכרובית אפויה עד שמקבלת צבע זהוב ומרקם קריספי. החציל שרוף על האש, מה עוד יש להוסיף. וטחינה, טוב גם על טחינה לא צריך להגיד הרבה, אנחנו פשוט משוגעים עליה.
בצלחת הזו המרכיבים מתערבבים זה עם זה ואין כאן לוק מפונפן, ההפך, הבלאגן הוא הרעיון הטעים.
הסיום עם פטרוזיליה לטעם וצבע. המנה הזו קלה להכנה והיא תתחסל בכל שולחן שתשימו אותה.
מה חשבתם על המנה הזו? ספרו לי:)
באהבה, הגר
Commentaires