top of page

החמישיה הפותחת שלי לכלי אפייה מועילים במטבח

האופה מהגליל

אלה כלי העבודה שאני מצאתי את עצמי משתמשת בהם הכי הרבה באפייה, בין אם אפייה של לחמים ועד עוגות, טארטים ועוד.. שכחתי לציין ברשימה טיימר אבל טיימר יש בטלפון. בכל מקרה לי יש טיימר לאפייה שיש לו גם פונקציה של מד טמפרטורה. מניסיון אני יודעת שבשביל לאפות לא צריך הרבה, אפילו לא צריך כלום חוץ מהמובן מאליו- קמח, מים, שמרים (איזה שתרצו כולל שמרי בר) וחום גבוה. לא חיבים תנור, אפשר לאפות על טאבון שבונים ומבעירים בו מדורה. אבל אם כבר מתבייתים, ורוצים להגיע לתוצאות טובות בקלות שוב ושוב- כלי עבודה יכולים להיות מאוד שימושיים.




Comments


הרשמו כדי לדעת מתי הסדנה הקרובה.
ותקבלו גם  טיפים שווים ומתכונים חדשים.
bottom of page