הדרכת פבלובה מפורטת!



יודעים מה זה פבלובה? אז אתם יודעים שפבלובה היא קינוח מפנק במיוחד. מתוקה כיאה לקינוח, קראנצ'י מבחוץ ורך מבפנים. אפשר להכין אותה בצורת כוסיות קטנות, מיני פבלובה, ולמלא בקצפת, פירות יער ושלל פינוקים נוספים.

צילמתי את ההדרכה הזו אחרי שהכנתי עוגת שמרים שוקולד עם מילוי פבלובה, חשבתי שזה יעזור לכם להבין יותר טוב את השלב הזה של הכנת העוגה.

זו הדרכה שלב אחרי שלב איך מקציפים חלבונים לפבלובות או למילוי. כל הטיפים והדברים החשובים נמצאים בסרטון הזה!!

תייגו אותי עם הפבלובות שהכנתם לסטורי באינסטגרם @the_galilee_baker

מה אתם חושבים על המתכון, היה מועיל? תכתבו לי בתגובות<8



כמויות:

*עבור עוגת שמרים שוקולד פבלובה משתמשים בדיוק בכמויות שכתובות כאן.

*עבור 18 מיני פאבלובות מכפילים את הכמות שכתובה כאן ב-4.


מתכון: 80 גרם (כ- 2 חלבונים L)

קורט מלח

125 גרם סוכר

1 כפית קורנפלור

¼ כפית מחית וניל

2 כפות חומץ בן יין לבן