top of page
האופה מהגליל

גבינת ברי בבצק עלים ועלי גפן



מאפה פשוט מושלם לאוהבי גבינה, עם גבינת ברי שלמה עטופה בבצק עלים. בתוך הבצק יש עלי גפן שעכשיו נמצאים בתחילת העונה והם רעננים ויפים.

מתכון פשוט כל כך שפשוט שווה להכין ולהתפנק ביחד עם אוהבי גבינות.

מתכון:

1 גלגל ברי

1 חבילה בצק עלים קנוי

20 עלי גפן צעירים (אופציונלי)

3 כפות חמאה מזוקקת מומסת או חמאה רגילה



הכנה:

1. מחממים תנור ל190 מעלות צ'.

2. פותחים את בצק העלים על משטח עבודה ומורחים בחמאה מזוקקת את חלקו העליון.

3. מניחים מרכז עלי גפן, איפה שהגבינה תהיה מונחת.

4. מניחים את הגבינה במרכז.

5. יוצרים עיטורים על הבצק בדוגמת העלים כפי שנראה בסירטון, אופציונלי.

6. מקפלים את הבצק על הגבינה ומורחים שוב בחמאה מזוקקת את חלקו העליון של הבצק.

7. מכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של כ 40 דקות.

8. מאפשרים למאפה להתקרר מעט, אפשר להגיש חם כדי להנות מגבינה מותכת.

9. מומלץ להגיש עם פירות.

86 צפיות0 תגובות

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page