סדנאת בישול ואפייה דיגיטלית

לחצו כאן כדי לצפות בסירטון

הקסם של הגליל אצלכם בבית

הגר "האופה מהגליל" שפית ואופה מזמינה אתכם לחוויה ייחודית

סדנת בישול ואפייה גלילית דיגיטלית בקצב שלכם

עם סרטוני הסבר והדגמה מפורטים,

עם ליווי מלא שלי,

תוכלו ללמוד להכין מתכונים שילוו אתכם לעוד הרבה שנים

בטעמים נהדרים ואיכות שאפשר למצוא רק בבית!

***

אתם תהפכו את המטבח הביתי שלכם למקום הכי חם בבית,

שבו אתם לומדים לאפות לחמי שמרים, מאפים ממולאים, גבינה וכנאפה בביטחון של מקצוענים.

זו סדנה דינמית שמותאמת לקצב שלכם ולמטבח האישי שלכם,

אתם אופים ומבשלים במקביל להנחיות המצולמות שלי!

 

איך מתבצעת הסדנה?

* אתם מקבלים גישה למערכת הסדנה, ובה כל השיעורים המוסרטים, המתכונים וההסברים הכתובים.

* מתחילים בצפייה בסרטונים, כל נושא מחולק לסרטונים עצמאיים.

* אתם בוחרים באיזה מתכון להתחיל.

* המתכונים המלאים עם הסברים ותאוריה, נמצאים בחוברת מתכונים כתובה.

* רשימת המצרכים מופיעה בכל מתכון, כל המצרכים ברי השגה בחנויות/סופרים ונגישים מאוד.

* ציוד שנדרש: תנור אפייה, כיריים לבישול.

* השיעורים פתוחים עבורכם מרגע ההרשמה, סה"כ בסדנה תלמדו 4 מוצרים, הסברים ותיאוריה על כל נושא שנלמד, 7 טיפים לאפייה שיהפכו כל מאפה להצלחה.

* צופים בסרטונים, עוקבים אחר ההוראות והמתכון, עוצרים את הסרטון כשרוצים ואם יש שאלות אפשר לפנות אלי בוואטסאפ או במייל בימים א-ה בשעות 9:00- 18:00.

* כל התכנים נשארים פתוחים עבורכם למשך 3 שנים ואתם מקבלים ליווי שלי לכל שאלה שעולה למשך 6 חודשים מזמן ההרשמה.

מה תעניק לך השתתפות בסדנת בישול ואפייה גלילית?

*  כלים מעשיים וידע תאורטי באפייה עם שמרים

* מתכונים בדוקים, מדויקים שיובילו אתכם להצלחה

* כלים מעשיים וידע תאורטי להכנת גבינה ביתית, טרייה וטעימה שמתאימה גם לבישול ואפייה

* כלים מעשיים להכנת מאפים ייחודיים מקמחים מלאים, שיראו לכם צד אחר של אפייה ללא שמרים

* כלים מעשיים להכנת קינוח כנאפה בבית שלכם, מחומרי גלם טריים.

* השתתפות בסדנה מקצועית עם ידע נבנה כך שתרגישו בטוחים בכל שלב של הלימוד.

* גישה לתכנים (סרטוני וידאו) למשך 3 שנים.

* ליווי ותמיכה שלי בכל שאלה שעולה למשך 3 חודשים + בונוס 3 חודשים מתנה ממני.

* שמחה שביצירה ובהכנה של מאפים ומטעמים בקלות

* מחמאות שתקבלו מבני המשפחה שתפנקו באוכל הטעים.

 

הנושאים הנלמדים בסדנה והתוצרים:

* תאוריה על עבודה עם שמרים

* 7 סודות לאפייה מוצלחת

* בייגל מקמח לבן וקמח כוסמין

* תאוריה על הכנת גבינה צעירה

* גבינה צעירה מהתחלה ועד הסוף (ללא צורך באנזימים או חיידקים)

* כיסון (גוזלמה) מקמח חיטה מלאה, מבצק יוגורט ממולא גבינה ועשבי תיבול עונתיים

* כנאפה מחומרי גלם טריים מהגבינה שלמדנו להכין בסדנה

 

למי הסדנה מתאימה?

* חובבי אפייה ובישול בתחילת דרכם שרוצים ללמוד ולקבל כלים מקצועיים להצלחה

* חובבי אפייה ובישול עם ניסיון עשיר שרוצים להעצים את הידע ולהעשיר את ארגז הכלים

* כל מי שרוצה לפתח לעצמו תחביב חדש וטעים.

* אנשים עסוקים שרוצים ללמוד אפייה ובישול בזמן שלהם ובביתם.

* אנשים שרוצים ללמוד אפייה ובישול ונמצאים בחו"ל ומחפשים סדנה בשפה העברית

* אין צורך בידע מקדים כדי להשתתף בסדנה

מי אני ולמה אני מלמדת אפייה?

שמי הגר שטייגמן, נולדתי במושבה אילנייה (סג'רה) שבגליל וגדלתי בחיק הטבע

מגיל צעיר התעניינתי בבישול, גינת ירק והחיבור למטבח דרך הטבע.

בשמונה שנים האחרונות ניהלתי ובישלתי בחוות אירוח אקולוגית במושב בו גדלתי ובחוות אירוח אקסקלוסיבית בצפון דנמרק. התמחיתי באומנות אירוח VIP, בישול על אש חיה ואפייה, כל זאת כאורח חיים שמשתלב עם הטבע. התמחיתי במטבח של מסעדת "אלנה" במלון בוטיק נורמן תל אביב ורכשתי ידע וטכניקות בישול מתקדמות.

אפייה בשבילי היא כמו פיסול וזו הדרך שלי לבטא אהבה גדולה בעשייה

אני אוהבת את התחושה של בצק בין הידיים

הבצק מרגיש כמו משהו חי שאפשר ללמוד ולעצב

אפייה בשבילי היא כמו מראה בהתפתחות אישית והבנת תהליכים פנימיים

אפייה בשבילי היא אומנות ומטפורה לחיים,

כשאני אופה אני מעבירה את האהבה שבי אל האוכל וכך אל הסועדים.

בסדנאות האפייה אני משלבת את האהבה לאפייה, אירוח, טבע והדרכה

האהבה הזו ביחד- היא היצירה שלי לעולם

היעוד שלי הוא להעביר את הידע של אפייה ובישול כדי שעוד אנשים יחוו מהיצירה הייחודית הזו,

וייהנו מעשייה שיש בה מתנה לעצמנו ולאהובים שלנו.

 

איך משתתפים בסדנה?

נרשמים לסדנה ומתחילים לאפות ולבשל!
לאחר הרכישה תקבלו מייל ובו קובץ PDF אותו יש להוריד למחשב או לטלפון הנייד שלכם תוך 30 יום (במידה ולא הורדתם את הקובץ תוך 30 ימים יש ליצור קשר עם הגר).
המייל ישלח לכתובת שהזנתם בעת הרכישה (חשוב שיהיה מדויק) והוא יופיע בתיקיית דואר נכנס או בתיקיית הספאם שלכם, מאת "הגר האופה מהגליל".
לאחר הורדת הקובץ ופתיחתו יש ללחוץ על הקישור בעמוד הראשון ולהזין את הסיסמה (הסיסמה נמצאת בעמוד הראשון של הקובץ, מתחת לקישור לסרטונים) על מנת לקבל גישה לסרטוני ההדרכה.

מחיר הסדנה:

300 ₪ 

הסדנה עכשיו במחיר השקה מיוחד!

159 ₪

*המחיר הוא עבור משתתפ/ת אחד/ת (כתובת IP אחת!)

תלמידים מספרים על הסדנה הדיגיטלית:

"רוצה להמליץ בחום על הקורס הדיגיטלי של הגר. קודם הכל הכל נראה טעים ברמות על, הגר מסבירה לפרטי פרטים, בהוראות מאד מדויקות, ועם המון טיפים מצוינים, שיכולים להתאים גם למאכלים אחרים שמכינים. יש גם סרטונים וגם הוראות מדויקות שזה ממש עוזר.

הגבינה הביתית והנהדרת, שהייתה נראית לי בסרטון קצת מאתגרת להכנה, בפועל הייתה ממש קלה להכנה, ממש רבע שעה לקח לי להכין אותה, ויצאה מאד טעימה גם לי וגם לבעלי, והכי חשוב טרייה ובלי חומרים משמרים! שכחובבת בריאות היה לי כיף להכין ולאכול אותה.

כאחת שאוהבת אוכל ביתי ומחומרי גלם טריים, ממליצה על הקורס בחום, שהינו מצוין לכל מי שרוצה לגוון ולהעשיר את המטבח שלו במתכונים ביתיים וברמה גבוהה."

ורד קאהן.
ירושלים

"הגר יקרה האופה מהגליל,
תודה לך על ההזדמנות ללמוד ממך ולהביא לבית שלי ריחות וטעמים מטריפים.
שמחה כל כך שהצטרפתי לסדנא.
אני גאה כעת לציד במטבח שלי את הבייגל המטריף ועוד ביצועים ייחודיים.
הסדנא הייתה מדויקת. למדתי ממך עוד טיפים על בצק שמרים.
שנים שאני אופה חלות לשבת וכעת בזכות הסדנא הבנתי איך להפוך את הבצק בשלב ראשון לחלות מטריפות.
תודה לך. ממליצה לכל אחד שיש לו חלום ליצור במטבח טעמים ייחודיים שיישארו לשנים רבות!
תודה הגר! כיף היה  ללמוד מימך"
אצילה עבו.

נווה דניאל

"הגר יקרה,
נרשמתי לתוכנית הדיגיטלית שלך ופשוט נהניתי מכל רגע!
אמנם יש לי ניסיון עשיר בבישול ואפייה אבל הטיפים שלך והדקויות פשוט עושים פלאים!!
נהניתי מההסברים המדויקים שלב אחרי שלב.
קיבלנו ממך מתכונים טעימים ומיוחדים שקצרו מחמאות מכל בני הבית!
בפרט הבייגלים שיצאו מדהימים ממש כמו במאפייה!"
חווי אייל.

אחיה

הרשמו כדי לדעת מתי הסדנה הקרובה.
ותקבלו גם  טיפים שווים ומתכונים חדשים.