סדנאת בישול ואפייה דיגיטלית
הגר האופה מהגליל בסדנת בישול גלילי דיגיטלית
חוויה כיפית חדשה ומרעננת
מה יהיה בסדנה הדיגיטלית?
4 מתכונים שישאירו אתכם עם טעם של עוד:
1. בייגל שמנמן מבצק שמרים
2. גבינה צעירה מא' עד ת'
3. כיסון מבצק יוגורט ממולא בגבינות ועשבי תיבול
4. כנאפה טרייה בהכנה ביתית מהגבינה שהכנו בשלב הקודם
כל הדרכה מלווה בהסברים ברורים ומתכונים בדוקים ומדויקים
מתכונים בריאים ומפנקים
(יש דבר כזה!)
בנוסף למתכונים תקבלו בסדנא
7 סודות לאפייה מוצלחת
שיפיגו לכם את הפחד מאפייה
ויתנו לכם כלים מעשיים וידע תאורטי באפייה עם שמרים
מתאים למתחילים ומתקדמים
בונוס!!
בנוסף לסרטונים תקבלו באותו המחיר
1. חוברת מתכונים+ תאוריה
2. ליווי אישי בוואטסאפ או במייל
למשך 6 חודשים ראשונים
ב 159₪ בלבד!!
פעילות יחודית שאפשר לעשות בבית לבד או ביחד
חוויה איכותית ומושקעת במחיר לכל כיס
מי אני ולמה אני מלמדת אפייה ובישול?
שמי הגר שטייגמן, נולדתי במושבה אילנייה (סג'רה) שבגליל וגדלתי בחיק הטבע.
מגיל צעיר התעניינתי בבישול, גידול ירקות עצמי ביתי, ובחיבור שבין הטבע למטבח.
ניהלתי ובישלתי בחוות אירוח אקולוגית בצפון הארץ.
בישלתי וניהלתי מטבח בחוות אירוח אקסקלוסיבית בצפון דנמרק,
שם התמחיתי באומנות אירוח VIP, בישול על אש חיה ואפייה,
כל זאת כאורח חיים שמשתלב עם הטבע.
כשחזרתי לארץ התמחיתי במטבח של מסעדת "אלנה" במלון בוטיק נורמן תל אביב
ורכשתי ידע וטכניקות בישול מתקדמות.
בנוסף לכך, ב 20 השנים האחרונות צברתי ניסיון וידע רב בהדרכה וכיום אני
משלבת ידע זה עם הניסיון שצברתי בבישול ואפייה.
אפייה בשבילי היא יצירה וזו הדרך שלי לבטא אהבה גדולה בעשייה.
כשאני אופה ומבשלת אני מעבירה את האהבה שבי אל האוכל וכך אל הסועדים.
היעוד שלי הוא להעביר את הידע שלי באפייה ובישול אל עוד אנשים שיוכלו להינות
מהיצירה היחודית הזו, ולתת אותה לעצמם ולאהובים שלהם.
הסדנה הדיגיטלית נולדה בתקופת הקורונה, כשהריחוק החברתי לא אפשר
לי להעניק את הידע והאהבה שבבישול בסדנאות פרונטליות.
בזמן הסגר רציתי להמשיך ליצור וחיפשתי דרך
להנגיש את הסדנה גם למי שלא יכול להגיע אלי.
ועכשיו שהסדנה מוצעת במחיר שווה לכל כיס,
כל אחד ואחת יכול או יכולה להינות ממנה!
תהנו!!
באהבה,
הגר.