סדנאת בישול ואפייה דיגיטלית

סדנה של חוויה וטעמים

שילוו אתכם לעוד הרבה זמן

WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.29_edited.jpg

הגר האופה מהגליל בסדנה דיגיטלית

במחיר שלא כדאי לפספס

 

מחיר מקורי של הסדנה 159 ₪

הסדנה עכשיו במחיר השקה מיוחד!

רק 39 ₪

לזמן מוגבל!!

DSC_0311.jpg

מה יהיה בסדנה הדיגיטלית?

הדרכה מאופה מקצועית עם 20 שנות ניסיון בהדרכה

הסברים ברורים, מתכונים בדוקים ומדויקים

עם מאות משתתפים מרוצים שנהנים מהסדנה ומהמוצרים שלה

4 מתכונים שישארו אתכם עוד הרבה זמן ושתהנו מהם עם חברים ומשפחה:

בייגל שמנמן מבצק שמרים

גבינה צעירה מא' עד ת'

כיסון מבצק יוגורט ממולא בגבינות ועשבי תיבול

כנאפה טרייה בהכנה ביתית מהגבינה שהכנו בשלב הקודם

7 סודות לאפייה מוצלחת בכל פעם

שיפיגו לכם את הפחד מאפייה ומיצירה במטבח

יתנו לכם כלים מעשיים וידע תאורטי באפייה עם שמרים

ויראו לכם שאפייה עם שמרים היא אומנות שכל אחד יכול ללמוד

WhatsApp Image 2020-11-16 at 12.44.06 (6).jpeg

"רכשתי את הסדנה והיה מעולה!

שי הבן שלי נהנה לבשל איתי והיה נוח וברור וכל מתכון יצא פגז!

המחיר מצחיק לעומת התמורה ושווה מאד.

היה כיף ונוח להיעזר גם בוואטסאפ לשאלות.

את הגבינה הביתית (ולא מדובר בלאבנה אלא ממש גבינה קשה) אני אכין עוד המון והעטאיף הוא רעיון מעולה שיכנס אצלנו עוד הרבה למטבח.

מאד מאד ממליצה

תודה להגר שטייגמן על תוכן כל כך מושקע ומהנה.

מחכה לעוד.."

ליאת סנדלר ארקובן.

"הגר יקרה,

נרשמתי לתכנית הדיגיטלית שלך ופשוט נהנתי מכל רגע

אמנם יש לי ניסיון עשיר בבישול ואפייה אבל הטיפים שלך והדקויות

פשוט עושים פלאים

נהניתי מההסברים המדויקים שלב אחרי שלב

קיבלנו ממך מתכונים טעימים ומיוחדיםשקצרו מחמאות מכל בני הבית

בפרט הבייגלים שיצאו מדהימים ממש כמו במאפייה"

חווי אייל.

אחיה

WhatsApp Image 2020-06-10 at 23.08_edited.jpg

הצצה למה נלמד בכל שיעור-סרטון

שיעור 1

בייגל ירושלים ניו יורק

תאוריה על עבודה עם בצק, שמרים, גלוטן

שיעור 2

המשך בייגל..

טכניקת עבודה עם בצקים - לישה

שיעור 3

המשך בייגל..

טכניקת עבודה עם בצקים - עיצוב כדור - הבסיס לכל מאפה

+התפחה

שיעור 4

המשך בייגל..

טכניקת עבודה - המשך התפחה, עקרונות טרום אפייה, חיתוך נכון של בצק

שיעור 5

המשך בייגל..

טכניקת עבודה - טרום עיצוב בייגל + השהייה

שיעור 6

המשך בייגל..

טכניקת עבודה - עיצוב בייגל, התפחה שנייה, אפייה

WhatsApp Image 2020-06-10 at 23.18_edited.jpg
WhatsApp Image 2020-06-10 at 23.18_edited.jpg

שיעור 7

גבינה צעירה מהתחלה ועד הסוף (ללא צורך באנזימים או חיידקים)

עקרונות הכנה + כלי עבודה + סודות הכנה הכי חשובים 

WhatsApp Image 2020-07-22 at 11.51_edited.jpg

שיעור 8

כיסון ים תיכוני מקמח חיטה מלאה או לבן

 מבצק יוגורט ממולא גבינה ועשבי תיבול עונתיים

טכניקה - הכנת בצק ללא שמרים

שיעור 9

המשך כיסון..

טכניקה - פתיחת בצק לקבלת כיסון

שיעור 10

המשך כיסון..

טכניקה - מילוי הכיסון, סגירת הבצק, אפייה (מיוחד)

שלב אחר שלב

WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.20_edited.jpg

שיעור 11

כנאפה מחומרי גלם טריים ומהגבינה שהכנו בשלבים הקודמים

כנאפה טרייה זה ההבדל!!

כל הסודות והמסורות להכנת כנאפה

מאיפה משיגים חומרי גלם

WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.16_edited.jpg

סדנת אפייה ובישול גלילי דיגיטלית שכוללת:

12 שיעורים בוידאו עם 4 מתכונים

חוברת מתכונים+ תאוריה 

בונוס!!

ליווי אישי ממני בוואטסאפ או במייל למשך 6 חודשים ראשונים

מחיר מקורי של הסדנה 159 ₪

הסדנה עכשיו במחיר השקה מיוחד!

רק 39 ₪

לזמן מוגבל!!

WhatsApp Image 2020-07-22 at 16.28_edited.jpg
WhatsApp Image 2020-12-06 at 17.45.59 (2).jpeg

מי אני ולמה אני מלמדת אפייה?

שמי הגר שטייגמן, נולדתי במושבה אילנייה (סג'רה) שבגליל וגדלתי בחיק הטבע

מגיל צעיר התעניינתי בבישול, גינת ירק והחיבור למטבח דרך הטבע.

בשנים האחרונות ניהלתי ובישלתי בחוות אירוח אקולוגית בצפון הארץ,

 בישלתי וניהלתי מטבח בחוות אירוח אקסקלוסיבית בצפון דנמרק,

בדנמרק התמחיתי באומנות אירוח VIP, בישול על אש חיה ואפייה,

כל זאת כאורח חיים שמשתלב עם הטבע.

התמחיתי במטבח של מסעדת "אלנה" במלון בוטיק נורמן תל אביב

ורכשתי ידע וטכניקות בישול מתקדמות.

אפייה בשבילי היא כמו פיסול וזו הדרך שלי לבטא אהבה גדולה בעשייה

אני אוהבת את התחושה של בצק בין הידיים

הבצק מרגיש כמו משהו חי שאפשר ללמוד ולעצב

אפייה בשבילי היא כמו מראה בהתפתחות אישית והבנת תהליכים פנימיים

אפייה בשבילי היא אומנות ומטפורה לחיים,

כשאני אופה אני מעבירה את האהבה שבי אל האוכל וכך אל הסועדים.

בסדנאות האפייה אני משלבת את האהבה לאפייה, אירוח, טבע והדרכה

האהבה הזו ביחד- היא היצירה שלי לעולם

היעוד שלי הוא להעביר את הידע של אפייה ובישול כדי שעוד אנשים יחוו מהיצירה הייחודית הזו,

וייהנו מעשייה שיש בה מתנה לעצמנו ולאהובים שלנו.

הסדנה הדיגיטלית נולדה בזמן הקורונה, כולנו עברנו הרפתקאות בזמן הזה וגם אני.

עברתי לצפון, לבית שבו גדלתי אחרי שנים ארוכות שלא הייתי כאן.

בזמן הסגר רציתי להמשיך ליצור וחיפשתי דרך להנגיש את הסדנה גם למי שלא יכול להגיע אלי.

תהנו!!

באהבה,

הגר.

WhatsApp Image 2020-06-10 at 23.18_edited.jpg

"רוצה להמליץ בחום על הקורס של הגר

קודם הכל הכל נראה טעים ברמות על, הגר מסבירה לפרטי פרטים, בהוראות מאוד מדויקות,

ועם המון טיפים מצוינים, שיכולים להתאים גם למאכלים אחרים שמכינים

יש גם סרטונים וגם הוראות מדויקות שזה ממש עוזר.

הגבינה הביתית והנהדרת, שהיתה נראית לי בסרטון קצת מאתגרת להכנה,

בפועל היתה ממש קלה להכנה.

ממש רבע שעה לקח לי להכין אותה, ויצאה מאוד טעימה גם לי וגם לבעלי,

והכי חשוב טרייה ובלי חומרים משמרים!

שכחובבת בריאות היה לי כייף להכין ולאכול אותה.

כאחת שאוהבת אוכל ביתי ומחומרי גלם טריים, ממליצה על הקורס בחום,

שהינו מצוין לכל מי שרוצה לגוון ולהעשיר את המטבח שלו במתכונים ביתיים וברמה גבוהה".

ורד קאהן.

ירושלים

"הגר יקרה האופה מהגליל,

תודה לך על ההזדמנות ללמוד ממך ולהביא לבית שלי ריחות וטעמים מטריפים

אני שמחה כל כך שהצטרפתי לסדנה.

אני גאה כעת לציד במטבח שלי את הבייגל המטריף ועוד ביצועים יחודיים.

הסדנה היתה מדויקת, למדתי ממך עוד טיפים על בצק שמרים.

שנים שאני אופה חלות לשבת וכעת בזכות הסדנה הבנתי איך להפוך את הבצק

בשלב ראשון לחלות מטריפות.

תודה לך! ממליצה לכל אחד ואחת שיש לו חלום ליצור במטבח טעמים יחודיים שישארו לשנים רבות

תודה הגר! כייף היה ללמוד ממך

אצילה עבו.

נווה דניאל

WhatsApp Image 2020-07-22 at 11.50_edited.jpg

אם אתם מחפשים חוויה כיפית, חדשה ומרעננת

 

אם בא לכם פעילות יחודית שאפשר לעשות בבית עם עצמכם

או לחלוק עם מישהו אהוב, גם עם ילדים

אם אתם רוצים להשקיע בעצמכם בלי לקרוע את הכיס 

ועדין לקבל חוויה איכותית ומושקעת

אם תמיד חלמתם לאפות ולהכין מטעמים במטבח

אבל לא ידעתם איך להתחיל

או אם אתם אופים מתקדמים שרוצים להעמיק

את הידע שלכם ולדייק בטכניקה

אם אתם שוברים את הראש איזו מתנה להביא

ובא לכם להיות יצירתיים ולהרשים במתנה שווה!

אם בא לכם חוויה שמשלבת צפייה בהדרכה על מסך

והדרכה כתובה ומסודרת

אם אתם אוהבים לאכול (מי לא?)

לפנק, להתפנק..

לאכול אוכל בריא שאתם יודעים מה יש בו..

WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.20_edited.jpg

 

"את הגר גיליתי במקרה בשיטוטי ברשת, פודית שאני, אבל לא מקצוענית

התמכרתי לסרטונים המקסימים שלה,

ליכולת הבלתי אמצעית להעביר ידע וטיפים Down to Earth

ואז היא התחילה עם הסדנאות הדיגיטליות, זמן קורונה, מה לעשות..

ובהתחשב ששתינו גרות כל כך רחוק זו מזו, זו היתה אופציה הגיונית אז זרמתי ונרשמתי.

צ'יק צ'ק הגיע אלי כל הפירוט כתוב, ברור ופשוט,

כמובן עם הוידאו הסופר מוצלח והמפתה.

ישר שינסתי מתני והכנתי את הכנאפה. מה אגיד - טעים בטירוף!

והשוס הכי גדול - הגבינה הצעירה שהתנחלה בביתי על בסיס שבועי

מתאפקת לא לחסל אותה חמימה, ישר מהחיתול.

והיא כל כך פשוטה להכנה, ואפילו עם חלב נטול לקטוז! ובא שלום על ישראל.

אין על הגר המותק הזאת! ממליצה בחום רב מקרב לב וקיבתי".

מיקי אמבר.

ערבה

WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.20_edited.jpg
DSC_0005.jpg
WhatsApp Image 2021-08-26 at 18.20_edited.jpg
WhatsApp Image 2020-12-06 at 17.45_edited.jpg