top of page
IMG_4083.jpg

שמי הגר שטייגמן, נולדתי במושבה אילנייה (סג'רה) שבגליל.

-

יש לי אהבה ענקית לאפייה, עוגות, עוגיות ובעיקר לחמים ומיני מאפים.

-

רגישות ותחושה לבצק היא לרוב מה שקובע את המהלך הבא,

ובאופן מפתיע ומקסים כך הדבר צריך להיות. 

את כל הידע הטכני והתחושה שצריך לפתח כדי לאפות בהצלחה, אני

נהנית להעביר הלאה בין אם זה בסדנאות פרונטליות בביתי בגליל, סדנאות בזום

או מול המצלמה כשאני לבד או עם צלם במטבח שלי...

גילוי חדש ומרענן מאוד- אני נהנית לשחק מול המצלמה😊

חוץ מאפייה אני גם ממש אוהבת להכין מה שאני קוראת להם "מוצרי מזווה". ריבות, כבושים, שמנים לבישול, תערובות תבלינים מיובשות.

בגדול, כל מה שאפשר להעמיד בצנצנת ולשמר, כדי שיהיה אפשר להנות ממנו אחר כך, מחוץ לעונה בתקופה מאוחרת יותר ולשלב באפייה ובישול או לתת מתנה😊

כאן גם משתלבת אהבה נוספת שלי שהתחילה עוד כשהייתי ילדה- הליקוט. בכל מקום שהייתי, אם זה במושב, בעיר או באמצע טיול בהרים של צפון וושינגטון בארצות הברית.

כשיש משהו ללקט אני מיד מחפשת כלי כיבול ומתחילה לאסוף- אוכמניות בהרי וושינגטון, פטל אדום אצל סבתא בסיאטל, גויאבות באמזונס.

וכמובן קרוב לבית – מסיק זיתים בכרם שלנו, צלפים מההר, תאני בר שחורות ועוד ועוד ועוד...

WhatsApp Image 2020-06-10 at 23.11.14 (1

האהבה הזו של אפייה, אירוח, טבע והדרכה היא היצירה שלי לעולם.

אני מאמינה שחלק מהיעוד שלי בחיים הוא להכניס אנשים לביתי, להזמין אותם לשולחני ולתת להם הרגשה של בית, בטחון וקרבה. בין אם זו משפחה, חברים או אנשים זרים לחלוטין.

הדרך שלי לעשות זאת היא באמצעות סדנאות שאני מעבירה.

-

אני חולמת להתפתח בתחום הסדנאות, להגיע ליותר אנשים ולהנגיש ידע רחב על אפייה כדי שמי שרוצה יוכל לקחת את האומנות הזו לביתו, לפנק את עצמו ואת הסובבים אותו. אני חולמת להתמקצע עוד בידע באפייה, סוגי בצקים וטכניקות שונות, טיפים שעוזרים להגיע לתוצאות יותר ויותר טובות.

באהבה,

הגר

"האופה מהגליל"

 

 

רוצים לדעת עלי עוד? מוזמנים לקרוא כאן :)

-

מוזמנים לכתוב לי למייל האישי

hagar.steigman@gmail.com

bottom of page