הגר "האופה מהגליל" שפית ואופה מקצועית 

 מזמינה אתכם לחוויית אירוח ייחודית. 

סדנת אפייה ובישול גלילי באווירה קסומה בבית מעוצב בגליל.

חוויה ייחודית שוברת שיגרה למשפחה/חברים

פינוק שימלא לכם את המצברים.

מה מכינים?
*
בייגל ירושלים- ניו יורק מקמח כוסמין, מבצק שמרים איכותי רך כמו ענן
*
גבינה צעירה טרייה מהתחלה ועד הסוף
דומה לצפתית עם טעם עדין ויחודי
*
עטאייף (כיסון לבונטיני) מקמח חיטה מלאה, בגרסה מלוחה מבצק יוגורט
ממולא גבינה ועשבי תיבול 
*
כנאפה מחומרי גלם טריים, איכותיים ומהגבינה הטרייה שהכנו
*
הדגמה להרכבת סלטים, רטבים מקוריים ממיצי פירות סחוטים במקום
ומנות עונתיות נוספות

בסדנה תוכלו:

להנות בסדנת אפייה שהיא חוויה מיוחדת במינה לבני זוג, משפחה וחברים

*

ליהנות בפעילות חברתית יוצאת דופן ושוברת שגרה

*

להתפנק מאירוח VIP בבית מעוצב, בחצר גלילית עם עצי פרי וציפורים מצייצות

*

ללמוד לאפות לחמים משפית ואופה מקצועית באווירה קלילה ולהפיג סוף סוף את הפחד מאפייה עם שמרים, לראות הדגמות ולהתנסות בשלבי האפייה בצורה מעשית כדי להצליח לאפות אחר כך בבית

*

לאפות ולאכול את המאפים שהכנתם בסדנה בליווי מנות נוספות שאכין עבורכם, הסברים על המרכיבים, שימוש בתבלינים ביתיים ומהטבע

*

להיות בטוחים שבחרתם בפעילות איכותית, מקצועית במיקום מיוחד ולדעת שהאנשים שאיתכם נהנים מהפעילות המשותפת שלכם
 

אפיה ובישול מקומי גלילי

הבישול המקומי מסתמך על מה שניתן ללקט בעונה בסביבת המגורים, ירקות ופירות שגדלים בגינה והיצע השוק המקומי- בלאדי.

בסדנה שנעה עם עונות השנה נלמד להשתמש במיטב הטעמים והשילובים האפשריים.

נגלה שאפייה עם שמרים היא אומנות שכל אחד יכול ליהנות ממנה.

נחווה את הגליל דרך סיפורים, אורח חיים, שיטות בישול וטיפול באוכל.

נכין כיסון בצק יוגורט ממולא גבינה ועשבי תיבול, גבינה צעירה מ-א' עד ת', בייגל זעתר מבצק שמרים, כנאפה מחומרי גלם טריים.

 

מה עושים תכלס?

- מתחילים בקפה/תה, מאפה טרי כדי לרפד את הבטן ולהרגיש נינוחים.

- נרים כוסית ואקח אתכם לסיבוב בגינת הירק ועצי הפרי.

- נלמד 7 טיפים מעשיים שיביאו את המאפים שלכם לרמה גבוהה.

- הסבר על קמחים והמרה במתכונים שונים, הדגמה לעבודה עם בצקים.

- התנסות של כל משתתף בלישת בצק ועיצוב מאפים עם ליווי אישי.

- אלמד אתכם איך להפוך ירקות לסלט מושקע או מנה משודרגת וטעימה.

- פותחים שולחן וחוגגים בברנץ' מפנק עם המאפים שהכנתו ומנות נוספות

שאכין עברוכם, עם ירקות ופירות הישר מגן הירק בחצר.

 

והנה עוד כמה מתנות ממני אליכם שישדרגו את החוויה:

 

מתנה 1: יין/קוקטייל מוגש לכל אורך הסדנה בשביל לשמור על אווירת הכייף והחגיגיות לאירוע המיוחד שלכם

 

מתנה 2: ליווי אישי במייל/וואטסאפ אחרי הסדנה לכל שאלה בנוגע למתכונים והכנתם. בשביל לוודא שתדעו להכין הכל ברמה מדהימה ותמשיכו לאפות

 

מתנה 3: חוברת מתכונים דיגיטלית של הסדנה עם כל המתכונים והסברים בשביל שתוכלו לשמור על הידע ותדעו איך לאפות הכל גם בבית.

 

מספר המקומות מוגבל.

 

* ביום הסדנה נפגשים בביתי במושבה אילניה (סג'רה) שבגליל, לפי השעה והיום הנקובים בתוכנית האירוע שאליו נרשמתם.

* כל סדנה אורכת כ-4 שעות. לסדנאות פרטיות מינימום 7 משתתפים.

* ניתן להזמין חוויה בבית הלקוח בתוספת תשלום.

מחיר השקה 320₪ (במקום 400₪)

לקריאת מדיניות הביטולים לחצו כאן

לתאום סדנאות פרטיות השאירו פרטים ואחזור אליכם

שילחו וואטסאפ 052-8764954

או כיתבו לי ל- hagar.steigman@gmail.com

 

תאריכי סדנאות קרובות

הרשמו כדי לדעת מתי הסדנה הקרובה.
ותקבלו גם  טיפים שווים ומתכונים חדשים.