הגר "האופה מהגליל" שפית ואופה
מזמינה אתכם לסדנת אפייה ובישול גלילית
וחוויית אירוח ייחודית
לסדנאות פרטיות צרו קשר
לתאום סדנה התקשרו או שלחו וואטסאפ
052-8764954 - הגר
אפיה ובישול מקומי גלילי
הבישול המקומי מסתמך על מה שניתן ללקט בעונה בסביבת המגורים, ירקות ופירות שגדלים בגינה והיצע השוק המקומי- בלאדי.
בסדנה שנעה עם עונות השנה נלמד להשתמש במיטב הטעמים והשילובים האפשריים.
נגלה שאפייה עם שמרים היא אומנות שכל אחד יכול ליהנות ממנה.
נחווה את הגליל דרך סיפורים, אורח חיים, שיטות בישול וטיפול באוכל.
מה מכינים?
בייגל ירושלים- ניו יורק מקמח כוסמין, מבצק שמרים רך כמו ענן
*
גבינה צעירה טרייה מהתחלה ועד הסוף
*
כיסון מקמח חיטה מלאה, בצק יוגורט, ממולא גבינות ועשבי תיבול
*
כנאפה מחומרי גלם טריים ומהגבינה הטרייה שהכנו!
*
מסיימים בבראנצ' מהמם
מהלך הסדנה?
מתחילים בכוס יין ומאפה גבינות משגע
*
נלמד 7 טיפים מעשיים שיביאו את המאפים שלכם לרמה גבוהה
*
הסבר על קמחים והמרה במתכונים שונים, הדגמה לעבודה עם בצקים
*
התנסות של כל משתתף בלישת בצק ועיצוב מאפים עם ליווי אישי
*
פותחים שולחן וחוגגים בבראנצ' מפנק עם המאפים שהכנתו ומנות נוספות
שאכין עברוכם, עם ירקות ופירות הישר מגן הירק בחצר
בונוס!!!
ליווי אישי במייל/וואטסאפ אחרי הסדנה לכל שאלה בנוגע למתכונים
*
חוברת מתכונים+ תאוריה עם המתכונים שהכנו במהלך הסדנה
הסדנה עכשיו במחיר השקה
400 ש"ח למשתתפ.ת
(במקום 500ש"ח)
ביום הסדנה נפגשים במקום האירוע לפי השעה והיום הנקובים
בתוכנית האירוע שאליו נרשמתם
כל סדנה אורכת כ-4 שעות
לסדנאות פרטיות מינימום 8 משתתפים לתשלום
מחיר 400₪ (במקום 500₪)
לסדנאות פרטיות צרו קשר
לתאום סדנה התקשרו או שלחו וואטסאפ
052-8764954 - הגר